Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

Santa Claus Kingdom

Santa Claus Kingdom este cel mai mare eveniment tematic dedicat iernii, organizat in Romania. Conceptul este dezvoltat si promovat in exclusivitate de catre Divertiland. Evenimentul are loc la Divertiland Playland, cel mai mare parc acoperit de distractii, in perioada cuprinsa intre 24 noiembrie si 14 ianuarie.

Santa Claus Kingdom este un eveniment tematic lansat in anul 2014 si care s-a bucurat in cei trei ani de operare de participarea a peste 100.000 de vizitatori.

Pe durata sezonului de iarna, vizitatorii de toate varstele se pot bucura de atractiile tematice ale Divertiland Playland, precum partia de schi, derdelusul, cele mai mari gonflabile etc., toate asezonate cu un strat generos de zapada artificiala, brazi impodobiti si multe decoratiuni specifice sezonului.

Santa Claus Kingdom vine cu o propunere variata pe parte de activitati artistice si spectacole, oferite in colaborare cu companii de teatru, circ, dans, coruri, cu magicieni si animatori, astfel incat toata lumea sa profite la maxim de atmosfera de sezon. Programul zilnic al activitatilor este disponibil aici.

Meniul disponibil in cadrul restaurantului Divertiland Diner este si el adaptat sezonului si evenimentului, specialitati precum ciocolata calda sau vinul fiert regasindu-se pe lista oferita vizitatorilor.

Desi in plin sezon de iarna, pe durata desfasurarii Santa Claus Kingdom, temperatura in regat este mentinuta la un nivel confortabil de 15-20 de grade, adaptata si temperaturilor de afara, pentru a ne asigura ca toata lumea are cele mai bune conditii pentru distractie.

Biletul de acces la Santa Claus Kingdom include atat utilizarea atractiilor din regat, cat si posibilitatea de a participa la evenimentele artistice organizate, in functie de programul zilnic anuntat.